Vakantievilla

Vakantievilla-nederland

Lees alles over een Luxe vakantievilla

Luxe vakantievilla huren in Nederland

Genieten van een Luxe vakantie in Nederland. Ontspannen in een prachtig luxe vakantievilla in Nederland. Onze luxe vakantiehuizen bieden al het comfort en gemak dat je maar wensen kunt. De luxe vakantiehuizen van huurvakantievilla liggen direct aan de zee in Zeeland. Je hoeft de grens ook niet over om heerlijk uit te rusten. Nederland heeft genoeg te bieden om van een onvergetelijke vakantie te genieten. Een luxe vakantievilla huren in Nederland voor een weekendje, midweek of langer? Je  bent van harte welkom, wij leggen je in de watten met onze 5***** kwaliteit service! Geniet van de prachtige liggingkort bij de Oosterschelde, de Noordzee en het Veerse Meer.

Vakantievilla Zeeland

Luxe villa huren vlakbij het strand? Het vakantiehuis heeft een moderne architectuur en ligt aan de rand van recreatiepark de Banjaard

Vakantie in een luxe vakantiehuis in Nederland

De luxe vakantiehuizen in Nederland in onze collectie beschikken over een unieke ligging aan zee. Je bent volledig in harmonie met de prachtige Nederlandse natuur. Er zijn ook een aantal vakantie villa’s die beschikken over een Finse- of infraroodsauna. Onze luxe vakantiehuizen zijn geschikt voor gezinnen en families van 4, 6 of 8 personen.

Wat bieden de luxe vakantiehuizen in Nederland?

  • Geschikt voor 4, 6 of 8 personen
  • In veel villa’s zijn honden ook welkom
  • Kies voor een villa inclusief wellness zoals een Finse of infrarood sauna of een jacuzzi-
  • Kindvriendelijke villa’s beschikbaar met kinderstoel en kinderbedje

Vechtdal met Sauna en buitenspa

Boek een vakantievilla met sauna en buitenspa. Locatie: Nederland, Overijssel, Bergentheim
Maaike
Maaike
Vechtdal met Sauna en Spa
Read More
Mooi de overkapping bij de jacuzzi. Gril hut is heel leuk. Sauna veel groter dan voor twee personen
Hugo
Hugo
Vechtdal Sauna en spa
Read More
De eekhoorn de jacuzzi, sauna omgeving en het het bed was fantastisch.
Henk
Henk
Vechtdal Villa
Read More
Prachtig huis met veel voorzieningen. Er was een storing in de jacuzzi en die werd zelfs op zaterdagavond nog gemaakt. Top service.

Luxe vakantievilla in Zeeland

Waar vind ik een luxe vakantie in Nederland? Zeeland is de meest ideale plek naar onze mening. Echter kun je in Noord Holland en Texel ook mooie stranden vinden. In het Friese Makkum is een prachtig resort met mooie luxe vakantievilla’s.  

last minute vakantievilla

In Zeeland staat bekend om de rust en vele natuur. Zeeland heeft daarbij de langste kustlijn van Nederland! Zoek je een groepsverblijf aan de kust?  Heerlijk vanaf jouw luxe vakantiehuis aan zee loop je zo naar de zee toe.  De stranden aan de kust zijn langgerekt en bijzonder goed schoon. Deze stranden zijn in de koudere herfst en winter maanden optimaal om lekker lange strandwandelingen te maken. In de zomer maanden kunt je uitgebreid genieten aan de Zeeuwse stranden. De regio Zeeland heeft namelijk de meeste zonuren van Nederland.

Ben jij een grote liefhebber van watersport, dan ben je hier zeker aan het goede adres. De Nederlandse kust bied veel watersport mogelijkheden. Zeeland heeft genoeg te bieden op het gebied van zeilen, kiten, suppen en surfen. Onze luxe vakantiehuisjes in Nederland liggen bijna allemaal direct aan het water. Zo geniet je dus optimaal van de prachtige ondergaande zon aan de Zeeuwse kust.

Duinvallei 39 Zandvilla

Deze luxe, 8-persoons wellness vakantievilla met infraroodsauna.

Vakantie? Huur een Vakantievilla

De in het prachtige duinlandschap gelegen designvilla’s beschikken veelal over een panoramisch uitzicht op het naastgelegen polderlandschap. De 4-, 6,- en 8 persoons villa’s zijn sfeervol en luxe ingericht en zijn allen voorzien van een gashaard. De wellness-villa’s beschikken over een Finse sauna of een Infrarood sauna. Daarnaast hebben een aantal zelfs een jacuzzi. Aangezien we in de natuur zijn en bewust met het milieu om gaan is een laadpaal voor de elektrische auto bij een aantal van onze vakantievilla’s een standaard.

Vakantievilla met kinderen

Als het hele gezin op vakantie gaat dan is een kinderbed of kinderstoel erg belangrijk. Ook daar is aan gedacht. De kindvriendelijke villa’s zijn standaard voorzien van een kinderstoel en kinderbedje. Sommige van onze villa’s bieden zelfs de mogelijkheid om het terras volledig af te sluiten.

Huisdieren in een Vakantievilla

Is een luxe vakantievilla geschikt voor een vakantie met huisdier? Boek jouw luxe vakantie bij huurvakantievilla en jullie hond is van harte welkom! Bij een aantal van onze accommodaties zijn huisdieren toegestaan.  Zoals De Groote Duynen is ideaal voor gezinnen met een huisdier. Het bevindt zich direct aan het Banjaard strand en op loopafstand van het Veerse Meer. Hier kun je samen met jullie hond heerlijk genieten in de prachtige natuur van Zeeland. Zoek en boek jouw ideale vakantievilla bij huurvakantievilla.nl

One Comment

  1. Vakantiehuis aan zee - Huur Vakantievilla

    […] en zonnige vakantie. Populaire bestemmingen voor een vakantiehuis aan zee zijn onder andere Zeeland, Noordwijk, Bergen aan Zee en Texel. Deze plaatsen staan bekend om hun brede stranden, gezellige […]

Comments are closed.