Vakantievilla Belgie

Vakantievilla Belgie boeken?

Huur een vakantievilla in België

Wil je even weg uit Nederland? België kan dan jouw ideale vakantie bestemming zijn. Wil je er eens helemaal uit. Een totaal andere omgeving en toch niet al te ver weg? Dan is België een prima keuze.

Boek en huur eenvoudig je vakantievilla en geniet van een weekendje weg of luxe vakantie. Met slechts een paar uur rijden ben je bij de door jou gekozen vakantiewoning en waan jij jezelf in een compleet andere wereld.

Het vakantiegevoel begint al zodra je de grens over gaat: het landschap verandert. De mensen die je tegen komt spreken een andere taal en zij hebben ook andere eetgewoontes. Zelfs de menukaart is aangepast. Kortom vakantie vieren in een van onze vakantiehuizen of luxe vakantievilla’s is onbezorgd genieten.

Vakantievilla Belgie boeken

Huurvakantievilla.nl heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Belgie.

Huur een verblijf op het vakantiepark en kom tot rust. Er is voldoende tijd om met elkaar te praten. Samen een spelletje te spelen of lekker actief op pad te gaan in de nieuwe omgeving. Huur een van de luxe vakantiehuizen in de regio’s , de Voerstreek, de Belgische Ardennen, of de regio Namen en tot slot  Oost-Vlaanderen. Klik op de onderstaande groene knoppen om een idee te krijgen van de soorten verblijven die we in ons aanbod hebben in elke regio. 

Groepsaccommodatie vakantiehuizen in België

Heb je een groot gezin of wil je met een vriendengroep er op uit? Het huren van een grotere accommodatie is soms lastig. Gelukkig hebben wij een mooi ruim aanbod van vakantiehuizen voor groepen. De zogenaamde groepsaccommodaties. Huurvakantievilla heeft een ruim aanbod grote vakantiewoningen in België. Groepen vanaf 8 tot en met 30 personen kunnen een groepsaccommodatie huren. De accommodaties zijn luxe en stijlvol. De sfeervolle inrichting is soms hip en kan ook klassiek zijn. Een ding is zeker, ze zijn allemaal uniek. Vaak hebben de grote vakantiehuizen ook de nodige extra’s. Je kunt kiezen voor een huisbioscoop, bar, sauna of een zwembad.

Groepsaccommodatie

Met vrienden of familie een weekend weg plannen? Boek dan een groepsaccommodatie in Belgie en geniet.
D. Jongejans
D. Jongejans
Villa les Pins Ardennen - luxe wellness vakantiehuis voor families
Read More
Het was een mooi schoon huis met genoeg ruimte. De ligging is mooi. Genoeg te doen in de omgeving. Ook erg fijn de speelkamer met speelgoed. De kinderen vermaakte zich goed. Ook de keuken zeer compleet. We hebben erg genoten.
Albert
Albert
Chateau Cortils - Bordesappartement
Read More
Chateau Cortils - Bordesappartement Een heerlijk huis, heerlijke plek, heerlijke omgeving.
Fam HJV
Fam HJV
Het Poorthuis in Blegny
Read More
De ruimte en sfeer in dit type huis. Ideaal voor groot gezin met kinderen

Huur een vakantievilla Belgie

De geselecteerde vakantiehuizen in België liggen veelal in mooie natuur gebieden. Daarnaast kun je kiezen voor het platteland. Een ding is zeker je kunt met volle teugen genieten van de vrijheid. Je kunt er wandelen en fietsen en de eigenaren vertellen je graag over de mogelijkheden om erop uit te gaan. Elk vakantiehuis wordt uitgebreid beschreven met wat er in de directe omgeving te zien en te doen is. Informatie over waar je boodschappen kunt doen, of je fietsen kunt huren worden hier genoemd.

Vakantievilla in Vooerstreek

De Voerstreek is een erg populaire streek. Het ligt in de grensregio waar een heuvelachtig met glooiende weilanden elkaar afwisselen. Je ontdekt er kleine kerkdorpjes met kapelletjes en terrassen waar je een heerlijk Belgisch biertje kunt drinken. De goede ligging van het vakantiehuis in de Voerstreek zorgt voor veel gemak. 

voerstreek-belgie-vakantievilla

Grotere plaatsen en steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn prima te bereiken.

Vakantievilla in de Belgische Ardennen

Reis je af naar de Ardennen, dan waan je jezelf echt in een compleet andere wereld. De ruige natuur wordt gekenmerkt met grotten en is bosrijk. Daarnaast zijn er grote en kleine kastelen in de buurt te vinden. In belgie en Frankrijk noemt men een kasteel een chateau. Wil jij slapen als een vorst? Boek dan een chateau overnachting. Lees ook autoroute Ardennen, Malmedy en Vresse-Sur-Semois

ardennen-vakantievilla

Boek een verblijf in Oost Vlaanderen

Ook Oost-Vlaanderen is de moeite waard om vanuit je vakantiehuis te ontdekken. Je kunt er eindeloze wandelingen en fietstochten maken door de polders, langs weidevelden en oude boerenhoeves en door pittoreske dorpjes. Waar je ook voor kiest, bij huurvakantievilla kies je voor een bijzondere vakantiebeleving.

oost vlaanderen

Actieve vakantie in Belgie

Je bent sportief en je wilt graag een actieve vakantie. In België ben je dan aan het juiste adres. Huur jij een van de aangeboden vakantiehuizen dan zijn er voldoende mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Kies je voor fietstochten of ga je liever wandelen in de omgeving? Voor de echte sportievelingen is er gelegenheid om te mountainbiken, kanovaren, abseilen en in de wintermaanden langlaufen of zelfs skiën.

actieve vakantie belgie

Vakantievilla in Belgie huren de veel gestelde vragen

Waar kan ik een villa of vakantiehuis in België boeken?

Een vakantiehuis of villa in België boek je bij huurvakantievilla. Wij bieden een ruim aanbod van vakantie villa’s in de verschillende Belgische streken van het land. Van de Voerstreek tot aan de kust, de Ardennen en Oost Vlaanderen Wij beschikken over een zeer ruim aanbod aan vakantiehuizen in België die echt van alle gemakken zijn voorzien. 

 

Welk vakantiehuis in België heeft een zwembad?

Een aantal vakantiehuizen en vakantievilla’s in België beschikken over een eigen privé zwembad. Je huurt een vakantiehuis in België met privé zwembad bijvoorbeeld in de Ardennen of Voerstreek. Je waant jezelf in pure luxe en beschikt over alle gemakken die je mag verwachten in een luxe vakantievilla. Denk aan wellness faciliteiten zoals een sauna.

Welk type luxe vakantiehuis kan ik huren in België?

Je kunt kiezen uit een breed aanbod van luxe vakantiehuizen in België die wij verhuren. Ben je op zoek bent naar een romantisch verblijf ? Wil een groepsaccommodatie huren voor de hele familie of vriendengroep?  Bij ons ben je gegarandeerd verzekerd van een bijzondere overnachting.