Beach Resort

beach resort makkum

Beach Resorts Makkum

Beach Resorts Makkum is het hele jaar door een ideale bestemming, of u nu komt tijdens de lente, zomer, herfst of winter. Daarnaast bieden wij onze gasten luxe verblijfsaccommodaties zoals bungalows, villa’s en appartementen tijdens speciale feestelijke periodes als Hemelvaart of Pinksteren. Aangezien ons park aan het IJsselmeer ligt, is Beach Resorts Makkum ideaal voor watersporters en families met kinderen die willen genieten van de prachtige omgeving. Kom met vrienden, familie of uw geliefden naar Makkum – wij garanderen u een onvergetelijk verblijf!

Beach Resort aan het IJsselmeer

Huur een vakantievilla aan het IJsselmeer. Beach Resort Makkum biedt onder andere Dijkvilla’s aan. Dijkvilla’s zijn vrijstaande villa’s op de dijk aan het IJsselmeer. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het uitzicht vanaf onze luxe Dijkvilla’s is altijd bijzonder. Ze zijn als het ware ’tegen’ de dijk van het IJsselmeer aan gebouwd. Doordat de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt, heeft u door de glazen pui van de woonkamer, of vanaf uw ruime terras, een uniek weids uitzicht over het IJsselmeer. Een uitzicht dat nooit verveelt!

Dijkvilla aan het IJsselmeer

De vrijstaande vakantievilla beschikt over een groot terras met uitzicht op het prachtige IJsselmeer. De villa heeft een woonkamer met zithoek en open keuken met magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie. De vakantievilla heeft in totaal drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad en een douche. Het basiscomfort van iedere 6p. Dijkvilla is gelijk, maar de inrichting en extra’s kunnen per villa verschillen.

Verblijf Beach Resort Makkum

Verblijven op Beach Resorts Makkum zijn een unieke bestemming waar je kunt genieten van luxe aan het strand en allerlei activiteiten. Of je nu op zoek bent naar rust, ontspanning of actieve bezigheden, er is iets voor iedereen. In deze blogpost zullen we dieper ingaan op wat Makkum te bieden heeft als reisbestemming, waaronder het uitgebreide aanbod van activiteiten, het genieten van luxe resorts aan het strand en hoe dit gebied meer bekendheid kan verdienen als unieke bestemming. Laat je meevoeren naar een magische wereld en ontdek meer over wat Makkum biedt!

Makkum

De plaats Makkum is een perfecte bestemming voor elk seizoen, waarbij U heerlijk kunt genieten van de luxe bungalows, villa’s of appartementen. Ook tijdens speciale vakantieperiodes zoals Pasen, Pinkesteren,Herfst- en kerstvakantie en overige  schoolvakanties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze unieke ligging aan het IJsselmeer maakt Makkumbeach ideaal voor watersportliefhebbers en families die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring. Kom dan ook met uw partner, familie of vriend(inn)en en beleef een magische tijd bij Beach Resorts Makkum!

makkum-watersport

Watersport en andere activiteiten in Makkum

De plaats Makkum is een unieke bestemming binnen de provincie Friesland die eigenlijk alles te bieden heeft voor degenen die willen genieten van een luxe resort aan het strand. Het uitgebreide aanbod van activiteiten in Makkumbeach omvat tal van watersportmogelijkheden, zoals surflessen, windsurfen en kitesurfen. Daarnaast zijn er vele wandel- en fietsroutes beschikbaar waar u de prachtige natuur kunt verkennen met adembenemende vergezichten. Er is ook een groot gebied vol mooie historische monumenten om te ontdekken, zoals de stadswal en de twee fraaie kerken. Makkum biedt u ook toegang tot eersteklas restaurants, bars en cafés waar u kunt genieten van lokale gerechten en drankjes terwijl u geniet van eindeloze zonnige dagen in dit paradijselijke resort.

Vakantievilla aan het strand

Boek een ideale strandvakantie. Huur een vakantiehuis aan het IJsselmeerstrand. Makkum is het perfecte vakantiebestemming voor iedereen die van luxe en stranden houdt. Het kleine stadje ligt vlakbij de Waddenzee in Friesland en bied een unieke reiservaring. Makkumbeach heeft niet aleen een mooi zandstrand, maar biedt verschillende watersportmogelijkheden en prachtige resorts met luxueuze kamers, restaurants en extra faciliteiten. Met uitzicht op de zee of de jachthaven, kunt u genieten van alles wat de plaats Makkum te bieden heeft. Of je nu wilt ontspannen in het resort, actief deel wilt nemen aan watersport activiteiten of juist heerlijk wilt dineren met uw geliefden. 

Vakantievilla Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum is dé ideale bestemming voor iedere echte strandliefhebber en watersporter!

Beach Resort Makkum: Wellness arrangement

Hou je van wellness?  Dan is een wellness arrangement een aanrader. Beach Resorts Makkum is een prachtige plek om te genieten van alle luxe aan het strand. Het gebied staat bekend om zijn brede, zandstranden, waar dagjes mensen en families kunnen genieten van de zon en activiteiten zoals surfen, zwemmen of schaatsen in de wintermaanden. Er zijn tal van luxe resorts in Makkum die comfortabele accommodatie bieden met veel voorzieningen. Hier kun je relaxen tijdens een wellness arrangement, genieten van verse maaltijden met ingrediënten uit de omgeving en genieten van watersportactiviteiten. In de plaatselijke winkels en restaurants vind je al het nodige om je verblijf nog meer te laten genieten. Met al deze voordelige opties is het gezegd dat er altijd iets is waar je van kunt genieten tijdens een luxe vakantie aan het strand in Makkum.

Review Beach Resort Makkum

Voor dat u uw vakantie boekt is het verstandig om ook te lezen wat de ervaringen zijn van mensen die eerder verbleven bij beach resort makkum. Wij van huurvakantievilla.nl waarderen Beach Resort Makkum om hun service en kwaliteit. Lees gerust de reviews over het vakantiepark.

Anita
Anita
Beach Resort Makkum
Read More
Fijn hotel en bungalows allen aan t water. Je kan er met boot naar de robben varen en aan het hotel, is een authentiek Hollands eethuis, prijs-kwaliteit in orde. Kortbij zijn er vele mooie dorpen, steden...Texel...fijn om allen te bezoeken. Zijn 4d geweest en ons niet verveeld...
Irma
Irma
Beach Resort Makkum
Read More
Wat een geweldig resort, zoveel verschillende vakantieverblijven. Wij zaten in een geschakelde woning, fantastisch, met een prive vissteiger, geweldig, wat een heerlijke plek. Helaas slecht weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Het huis was zo compkeet, we misten niets.... dit is voor herhaling vatbaar. Geweldig....en dan mooi weer....
Previous
Next
Janny
Janny
Beach Resort Makkum
Read More
Appartement in Zuiderzeestaete gehuurd. Ligging is geweldig en uitzicht op het strandje aan het IJselmeer. Mooie omgeving rondom Makkum. Veel gefietst in de omgeving en lekker op het strandje gezeten. Jammer dat de hygiëne te wensen overlaat. Bij aankomst in app. was het niet geheel schoon. Keuken daarentegen wel nieuw. Ook ervaarden wij geluidsoverlast in de nachtelijke uren doordat campinggasten op het strand hard praatten en muziek draaiden. Beetje jammer dat er met elkaar geen rekening gehouden wordt. Al met al wel een goede vakantie gehad in Makkum Beach resort met heel mooi weer. Op het park zit een heerlijke pizzeria waar we gegeten hebben. Zeker een aanrader.
Dick
Dick
Beach Resort Makkum
Read More
In een weekend Makkum, met mooi weer, hebben we koffie gedronken, geluncht en gedineerd bij het Beach Resort. Een prima plaats om te zijn. Ruim opgezet met veel zitplaatsen buiten en binnen. Vriendelijke en goede bediening. De gerechten zijn gevarieerd en goed. Aanrader in Makkum. Overigens ook een fijn strand.
Previous
Next
Clementine
Clementine
Beach Resort Makkum
Read More
Het park heeft een mooie ligging direct aan het strand en IJsselmeer. Er zijn leuke restaurantjes in de omgeving waar je lekker kunt zitten. Op het park zelf kun je niet eten. De woning zag er mooi uit en was erg schoon! De receptie is alleen op maandag en vrijdag open, dit hadden we niet verwacht, maar gelukkig konden we terecht bij de receptie van Hotel Vigilante. We hebben een fijne vakantie gehad en komen zeker nog eens terug. Een aanrader ;-)!
Ferdy
Ferdy
Beach Resort Makkum
Read More
Prachtig park met vele diverse types huizen. Erg schoon en goed verzorgd. Nette receptie met prima snackbar / restaurant voor prima maaltijd. Lekker wandelen langs het strand en even uitrusten met drankje in het super mooie en nieuwe restaurant aan de boulevard. Heerlijk weekendje de accu opladen en uitrusten. Q time en helemaal leuk .
Previous
Next

Boek en bezoek Beach Resort Makkum

De vakantiebestemming Beach Resorts Makkum biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van luxe aan het strand. Van de adembenemende uitzichten vanuit uw bungalow of villa, tot de ontspannende zonnestralen op je huid en het ongeëvenaarde gastvrije personeel, er is geen twijfel dat u op het resort in Makkum een prachtige bestemming heeft gevonden. Ondanks dat Makkum al best wel bekend staat binnen Nederland, willen we graag dat meer reizigers dit pareltje in Friesland leren kennen. Bezoek vandaag nog Beach Resorts Makkum en geniet van alle luxe die het aanbiedt!

Anderen bekeken ook:

Luxe wellness vakantiehuis aan het water met een prive strand.  Een spiksplinternieuw vakantiehuis huren in het Overijsselse Twente waar het aan niets ontbreekt? De woning ligt in Sibculo, op de grens tussen het Vechtdal en het Reestdal vlakbij Hardenberg. Het heeft een modern en eigentijds interieur en vanuit de hottub en sauna kijk je uit op de recreatieplas waar je kunt zwemmen, waterfietsen en vissen. Of met een beetje geluk zelfs prachtig kunt schaatsen. Je hebt zelfs een eigen privestrand!  Alles is hier aanwezig om te genieten van een welverdiende vakantie. 

Watervilla Plas van Francke

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Riante strandvilla met eigen zwem- en aanlegsteiger. Geniet van een unieke ligging op het eiland!

De 4 persoons Watervilla Super VIP is zeer ruim en biedt u alle luxe gedurende uw verblijf! De terrassen van een 4 persoons Watervilla Super VIP liggen direct aan het water, met beschikking over een eigen zwemsteiger. Hier kunt u een kleine, ondiepe boot/sloep aanleggen of een sprong in het water maken. Boek nu uw overnachting in een luxe villa!

One Comment

Comments are closed.